דבר הדיקן

"המכללה האקדמית נתניה הולכת ומתפתחת מאז יסודה בשנת 1996. וחגגה בשנה החולפת 20 שנה להיווסדה.בשנים שחלפו הושגו הישגים רבים. בשנת הלימודים תשע"ז תמנה המכללה יותר מ- 4,000 סטודנטים בתשעה בתי ספר: משפטים, מינהל עסקים, מדעי המחשב והמתמטיקה, מדעי ההתנהגות, ביטוח, תקשורת ובנקאות, שוק ההון, נדל"ן וניהול מערכות מידע. בשנת הלימודים הנוכחית אנו קולטים את מחזור הלימודים השלושה עשר לקראת תואר שני במינהל עסקים  (M.B.A), בהסמכה הקבועה של המועצה להשכלה גבוהה, בהתמחויות מימון, שיווק, ניהול רב-תחומי  ניהול פרוייקטים ומערכות מידע וניהול משאבי טבע, סביבה, אנרגיה ומים.  המכללה מעניקה תארים ראשונים בשבעה תחומי לימוד,  ותארים שניים בארבעה תחומי לימוד.

המכללה שואפת למצוינות בהוראה ובמחקר מדעי, והיא מכינה את תלמידיה להמשך לימודים לתואר שני ושלישי במוסדות להשכלה גבוהה בארץ ובעולם. המכללה שמה לה למטרה להכשיר את המנהיגות העסקית והמדעית של מדינת ישראל. לשם כך מציעה המכללה תוכניות לימוד ייחודיות וגישה חדשנית וטכנולוגית. בית הספר למינהל עסקים דוגל במכוונות לתעשייה, תוך שילוב אקדמיה עם עסקים ותיאוריה עם פרקטיקה. אחד המכשירים המסייעים במימוש שאיפה זו הוא פרוייקט המצויינות האיכותי המשותף לבית הספר למינהל עסקים ולחברות מובילות במשק.  חדר העסקאות המקוון המופעל במסגרת ההתמחות במימון משמש דוגמה מייצגת נוספת לדרכו האקדמית המקורית של בית הספר למינהל עסקים.  הקשרים הגלובליים של  המכללה והמשלחות הלימודיות של תלמידי ה – MBA היוצאות מטעמה לסין מזה כ 9 שנים, מצביעים גם הם על ייחודיותה.

במשך שנות קיומה, הצליחה המכללה האקדמית נתניה להגיע להכרה ולמוניטין לאומי ובינלאומי. עשרות מבוגריה משולבים בתעשיית ההיי-טק, בפרקליטות, במשרדי עוה"ד החשובים ביותר, בחברות כלכליות, בענפי הביטוח והבנקאות ובמגזר העסקי והציבורי בכללותם.

כמדי שנה, גם בשנת הלימודים הנוכחית, קלטנו רק את המועמדים שעמדו בדרישות הקדם של בית הספר למינהל עסקים. לפיכך, אתם שזכיתם להתקבל ללימודי מינהל עסקים בשנת הלימודים תשע"ז, הינכם בעלי איכויות המבטיחות סיכויים טובים מאד לסיים בהצלחה את המסע אל התואר האקדמי הנכסף. אנו מצידנו מעמידים לרשותכם את מיטב התשתיות ומיטב אנשי הסגל, כדי להביאכם לרמה האקדמית הטובה ביותר. השילוב בין הרצון וההשקעה שלכם בלימודכם והרצון וההשקעה שלנו כדי לאפשר לכם השגת מטרה זו יובילו אותנו יחד להצלחה.

בעולם עסקי המתפתח במהירות, ולנוכח תחרות גלובאלית נמרצת, רק בעלי כישורים מתאימים מגיעים לעמדות הובלה ומנהיגות עסקית. אנו משתדלים לטפח בכם כישורים כאלה. השכילו והפיקו תועלת מהידע הנרחב של סגל המרצים ומתשתיות הלימוד המעולות שאנו מעמידים לרשותכם, הנחשבות לראשונות במעלה. בטוחני, כי אם תפעילו את יכולותיכם הטובות, תפיקו הנאה רבה מלימודיכם, ובהמשך תסללו את דרככם לתפקיד מקצועי מאתגר ותורם."

בהצלחה!"

עורך תוכן