דיקנאט הסטודנטים במכללה האקדמית נתניה, פועל לרווחת הסטודנטים ומעמיד לרשותם מגוון שירותי סיוע כגון: התאמות לבחינות, הפנייה למלגות סיוע, מתן נקודות זכות בגין פעילות חברתית ושירות מילואים, סיוע רגשי – נפשי.
צוות הדיקנאט קשוב לכל פניה ועושה כל מאמץ לסייע לסטודנטים במהלך כל תקופת לימודיהם.
הצוות מקפיד על יישום הוראות חוק זכויות הסטודנט, תשס"ז-2007, ובכלל זה על כללי זכויות הסטודנט (התאמות עקב טיפולי פוריות, הריון, לידה, אימוץ או קבלת ילד למשמורת או אמנה), תשע"ב – 2012.
נציג הדיקנאט למגזר הערבי מסייע בכל הקשור לרישום ותנאי קבלה, מלגות ושכר לימוד, תקשורת מול גורמים אקדמיים, תנאי מעבר, קורסים, ועדות
לענייני משמעת ועוד.
ראש דיקנאט הסטודנטים – פרופ' הדרה בר מור – [email protected]
עוזרת מנהלית לדיקנית הסטודנטים – גב' גלית צרור [email protected], טלפון: 09-8607708
נציג הדיקנאט למגזר הערבי – יוסף ג'בארין. ימי קבלה: ראשון ושלישי, חדר 2524 בניין 2 בתיאום מראש בטלפון 052-4440204
הוראות בדבר התאמות עקב טיפולי פוריות, הריון, לידה, אימוץ או קבלת ילד למשמורת או אומנה
נהלים לביצוע החל משנת תשפ"ב – תשע"ג
לכל ההקלות, ההטבות וההתאמות לסטודנטים משרתי מילואים לחץ כאן
עידוד מעורבות סטודנטים בפעילות חברתית וקהילתית מתבצע בהתאם לחוק עידוד מעורבות סטודנטים בפעילות חברתית וקהילתית, תשע"ח-2018
חוק זה קובע, בין היתר, כי סטודנט יהיה זכאי לשתי נקודות זכות פעם אחת במהלך לימודיו לתואר אקדמי ראשון בעבור פעילות שהיא אחד מאלה:
1. פעילות חברתית וקהילתית של 30 שעות לפחות בהתנדבות בשנת לימודים;
2. שירות מילואים של 14 ימים לפחות בשנת לימודים, לפי תנאים שקבע המוסד להשכלה גבוהה בדבר רצף ימי המילואים בשנת הלימודים; בפסקה זו, "שירות מילואים" – כהגדרתו בחוק שירות המילואים, התשס"ח – 2008.
לשם מימוש זכויות אלו יש לפנות למשרד הדיקנט ולהגיש בקשה בצרוף המסמכים המעידים על פעילות חברתית בהיקף של 30 שעות ושהיא נעשתה בעמותה המוכרת על ידי המכללה.
2. שירות תמיכה לסטודנטים עם מגבלות מיוחדות:
שירות "תמיכה בלימודים אקדמיים" הינו שירות הניתן כחלק משרותי מרכז התמיכה עבור סטודנטים המתמודדים עם מגבלה נפשית, או זכאי סל שירותי השיקום מטעם משרד הבריאות, או סטודנטים המוכנים לממן שירות זה מכיסם באופן פרטי. השירות מיועד לסטודנטים הלומדים לתואר לפחות בחצי תוכנית, כולל תארים מתקדמים, כמו כן, הליווי ניתן לסטודנטים הלומדים במכינות קדם אקדמיות.
מטרתו של השירות הינה להעניק לסטודנטים המתמודדים עם מגבלה נפשית ליווי שיקומי מותאם, שיסייע בהגעה
לסיום מוצלח של התואר, תוך השתלבות בהוויה החברתית-סטודנטיאלית.
הליווי היינו אישי ודיסקרטי, הוא ניתן בקמפוס, 12 חודשים בשנה וכולל חונכות ו/או רכזת מקצועית, המסייעים בין השאר בתיווך מול הגורמים השונים במוסד וחיבור לגורמי תמיכה במוסד ומחוצה לו, בהקניית מיומנויות חברתיות ואקדמיות ובתמיכה בזמן משבר.
שירות "תמיכה בלימודים אקדמיים" ניתן ע"י חברת "נתן – שירותי סיעוד ושיקום בקהילה".
לסיוע ניתן לפנות לגב' תמר גיטלין: 052-6665820
לכל הפרטים על מסלול הליווי לפצועי צה"ל וכוחות הביטחון לחץ כאן





